OM OSS

KENNEL TEAMNOXVi har en liten uppfödning i hemmamiljö där valparna växer upp i en lugn inomhusmiljö. De första veckorna tillbringar de avskilt tillsammans med tiken och när de blir äldre får de socialiseras med övriga flocken. Lek och kamp främjas redan från början. Vid leverans är valparna vara socialiserade och vana vid vardagliga bestyr såsom  kloklippning, bilåkning etc - allt för att få en så bra start i livet som möjligt. 


Målet för vår avel är att förbättra rasen genom fokus på att få fram sunda, friska och aktiva hundar med bra mentalitet och korrekt exteriör. Kvalitet före kvantitet helt enkelt. Målsättningen är att bevara och förvalta denna fantastiska ras på bästa sätt genom att bara avla på hälsosamma och friska individer. Våra hundar ska vara mentalt anpassningsbara och ha utmärkta bruksegenskaper.


Jag som driver Kennel TeamNox heter Sandra Bergkvist och jag är uppväxt med, och har haft, schäferhundar hela mitt liv. För mig finns det bara en ras. Jag är Certifierad Hundfysioterapeut samt Certifierad Laserterapeut och utöver kenneln driver jag även K9 Rehab Center, en rehab- och friskvårdsanläggning för hundar. 

 


"Målet för vår avel är att förbättra rasen genom fokus på att få fram sunda, friska och aktiva hundar med en bra mentalitet och korrekt exteriör"